Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakam saymak

Rüyada rakam saymak

Rüyada rakam saymak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakam saymak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada rakam saymak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yedi rakamı görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sayısal loto rakamlarını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada para rakamı görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırk rakamı görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına alamet eder.

Rüyada kağıda rakam yazmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, saygı göreceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada roma rakamı görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, geçiminin yerinde olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada otuz rakamı görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments