Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakam yazmak

Rüyada rakam yazmak

Rüyada rakam yazmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakam yazmak gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Rüyada kağıda rakam yazmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada rakamlar yazmak önemli bir lider haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada rakam yazmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına yorulur.

Rüyada büyük rakam görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıfır rakamı görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde rakam görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada yedi rakamı görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada rakam saymak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments