Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir önceki evini görmek

Rüyada bir önceki evini görmek

Rüyada bir önceki evini görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Rüyada bir önceki evini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Rüyada önceki evine taşınmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, fikirlerinin can bulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada önceki evini görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir önceki evini görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birini görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin önce ölüp sonra dirildiğini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada önce ağlayıp sonra gülmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments