Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önceki evini görmek

Rüyada önceki evini görmek

Rüyada önceki evini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zaferler kazanacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada önceki evini gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Rüyada önceki evini görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Rüyada önceki evine taşınmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir önceki evini görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada önce gülmek sonra ağlamak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, giderlerin artış göstereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden önce şehadet getirmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kalben çok rahat edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birini canlı görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments