Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce ölmüş birini görmek

Rüyada daha önce ölmüş birini görmek

Rüyada daha önce ölmüş birini görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada daha önce ölmüş birini görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, büyük düşüneceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, büyük paralara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada daha önce görmediği birini görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir şeyden zarar görmeye, hep onlara layık olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, oldukça büyük başarılara, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak rakiplerin alt edileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments