Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ölüsünü gömmek

Rüyada kendi ölüsünü gömmek

Rüyada kendi ölüsünü gömmek malından ve parasından ziyan edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ondan faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ölüsünü gömmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız durumunda istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

Rüyada ölü bebeği gömmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada ölü kedi gömmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına inanılır.

Rüyada ölüyü diri gömmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ölüleri gömmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada ölü birini gömmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir ölüyü gömmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü bebek gömmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada ölü gömmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments