Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüler gömmek

Rüyada ölüler gömmek

Rüyada ölüler gömmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölüler gömmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü kedi gömmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü toprağa gömmek yaptığı işten çıkarılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada ölüyü diri gömmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü eve gömmek iftiraya uğrayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü suya gömmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini tekrar gömmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kendi ölüsünü gömmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü bebeği gömmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments