Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinden yiyecek almak

Rüyada ölen birinden yiyecek almak

Rüyada ölen birinden yiyecek almak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada birinden yiyecek almak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek bolluk içinde yaşayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada yiyecek bulmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, helal rızık yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol yiyecek görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada birine yiyecek vermek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Rüyada yiyecek yemek çok büyük bir işin başına getirilmeye, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Rüyada kediye yiyecek vermek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments