Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mektup almak

Rüyada bir mektup almak

Rüyada bir mektup almak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir mektup almak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz mektup görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada mektup saklamak yeni iş kapılarının açılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mektup almak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden mektup almak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada ölüden mektup almak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments