Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden mektup almak

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hayır dualarına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak o kişiyle güzel günler geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişiden mektup almak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, günahlara rivayet eder.

Rüyada sevdiğine mektup yazmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden aşk mektubu almak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, hanenizde bolluk olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinden mektup almak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, umutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin mektup yazdığını görmek iyi ruh halinin bozulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada sevdiğine mektup vermek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments