Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinden aşk mektubu almak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işaret eder.

Rüyada birinden aşk mektubu almak hayat boyu çok sevileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada aşk mektubu görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada aşk mektup almak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada aşk mektubu okumak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada aşk mektubu yazmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments