Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mektup almak

Rüyada mektup almak

Rüyada mektup almak çalışmalarının karşılığını alacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada mektup almak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Rüyada birinden aşk mektubu almak sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mektup görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mektup zarfı görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden mektup görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinden mektup almak daha büyük adımlar atılacağına, başarıların çoğalacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir mektup almak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, neşe içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mektup zarf görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments