Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden mektup almak

Rüyada birinden mektup almak

Rüyada birinden mektup almak el açmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işarettir.

Rüyada birinden mektup almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada arkadaştan mektup almak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinden mektup almak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada aşk mektubu okumak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada birisine mektup yazmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet etmektedir.

Rüyada biriyle mektuplaşmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada mektup almak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık mektup görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada aşk mektup yazmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments