Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma döktüğünü görmek

Rüyada lokma döktüğünü görmek

Rüyada lokma döktüğünü görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yaralarına da merhem olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, umutsuz olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokma döktüğünü gördüyseniz:

  • Bilinmeyeni araştırabilirsiniz.

Rüyada ağzından lokmayı çıkarmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma döktüğünü görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek herkesin takdirinin toplanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şerbetli lokma görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokma döküldüğünü görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı lokma yemek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokma dağıtmak huzurun bozulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada büyük lokma yemek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments