Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir köpeği okşamak

Rüyada bir köpeği okşamak

Rüyada bir köpeği okşamak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalettir.

Rüyada bir köpeği okşamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bir köpeği okşamak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, güç ve kudret kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek sevmek okşamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada köpek okşamak aksiliklerin baş göstereceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulur.

Rüyada köpeği okşamak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin başını okşamak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek başını okşamak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek başı okşamak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments