Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli içinde yumurta görmek

Rüyada koli içinde yumurta görmek

Rüyada koli içinde yumurta görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kafasının rahatlayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada koli içinde yumurta gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada koli içinde yumurta görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir koli yumurta kırmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada yumurta kolisi görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koli halinde yumurta görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada koliyle yumurta görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada koli yumurta görmek güzel günlerle tanışılacağına, kırılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet eder.

Rüyada kolilerle yumurta görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir koli yumurta görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments