Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir koli yumurta almak

Rüyada bir koli yumurta almak

Rüyada bir koli yumurta almak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, onun her zaman başında olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına inanılır.

Rüyada bir koli yumurta almak gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Rüyada koli içinde yumurta görmek hak yolundan uzaklaşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada kolilerle yumurta görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada yumurta kolisi görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada bir koli yumurta görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalettir.

Rüyada bir koli yumurta almak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada koli yumurta görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada koliyle yumurta görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir koli yumurta kırmak yetkili bir göreve atanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments