Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kol bilezik görmek

Rüyada bir kol bilezik görmek

Rüyada bir kol bilezik görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin çok iyi olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet eder.

Rüyada bir kol bilezik gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına alamet eder.

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, istihdam edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin kolunda bilezik görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada iki kolunda bilezik görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, afiyette ve keyifte olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek borçlarının biteceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments