Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek

Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek

Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rakipsiz hale geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Rüyada başkasının kolunda bilezikler gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, şansın kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, zararlarını telafi edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulur.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak maddi kayba uğrayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kolunda bilezik görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments