Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hayatının zorlaşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun nişanlandığını görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kızının evlendiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada komşunun kızını öpmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızını emzirmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zorluklarının son bulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments