Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek durgunlaşacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Rüyada bekar birini nişanlı görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret eder.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada bekar kıza kına yakmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızını evli görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Rüyada bekar kızın çocuğu olduğunu görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments