Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kızını hamile görmek

Rüyada babanın kızını hamile görmek

Rüyada babanın kızını hamile görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada babanın kızını hamile gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada babanın kızını hamile olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine yorulur.

Rüyada babanın kızını hamile görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işarettir.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, mirasa alamet etmektedir.

Rüyada hamile kızını görmek kem gözlere gelineceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek isyan edeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments