Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızını hamile görmek

Rüyada küçük kızını hamile görmek

Rüyada küçük kızını hamile görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, dertlerinin biteceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada küçük kızını hamile gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada küçük kızı hamile görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızını hamile görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunlarını çözebileceğine yorulur.

Rüyada küçük bir çocuğu hamile görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek çok hayırlı günler görüleceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments