Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı kapalı görmek

Rüyada bir kızı kapalı görmek

Rüyada bir kızı kapalı görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bereketin geleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yapılan planların alt üst olacağına yorulur.

Rüyada bir kızı kapalı gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı kapalı görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı kızı açık görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, karamsar olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kızını kapalı görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet eder.

Rüyada açık kızı kapalı görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı gelinlik görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı erkek görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments