Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı gelinlik görmek

Rüyada kapalı gelinlik görmek

Rüyada kapalı gelinlik görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, büyük bir adım atılacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada kapalı gelinlik gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada kapalı gelinlik görmek sevgisinin artacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada kapalı gelinlik giydiğini görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı gelinlik giymek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, malların artacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı elbise giymek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada kapalı bir kızı açık görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı saçı açık görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı yerden çıkmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments