Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kızı görmek

Rüyada aşık olduğu kızı görmek

Rüyada aşık olduğu kızı görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kızı gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kişinin her işi severek yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olunan kızı görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada güzel kıza aşık olmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, herkesin şaşırtılacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments