Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi hasta görmek

Rüyada kişiyi hasta görmek

Rüyada kişiyi hasta görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kişiyi hasta gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta kişi görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada hasta bir kişi görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kendi işini kuracağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta olarak görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kişinin öldüğünü görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments