Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi hamile görmek

Rüyada bir kişiyi hamile görmek

Rüyada bir kişiyi hamile görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yılmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bekar kişinin hamile olduğunu görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada hamile bir kişiyi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi hamile görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulur.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin hamile olduğunu görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments