Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek yapılan hataların düzeltileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, kafasına göre birini bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Rüyada kişiyi hamile görmek iş yaşantısında hırslanacağına, içine fesat düşeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments