Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak dostlarını da iyi seçeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Rüyada hamile haberi duymak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu duymak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu başkasından duymak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını hamile olduğunu duymak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, amaçlarına ulaşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments