Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin hamile olduğunu görmek

Rüyada ölen kişinin hamile olduğunu görmek

Rüyada ölen kişinin hamile olduğunu görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, geçim kaygısı duymayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada ölü kişinin hamile olduğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işarettir.

Rüyada kişi kendini hamile görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu görmek sorunlarının günden güne artacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada bekar kişinin hamile olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments