Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kişiyi dövmek

Rüyada birçok kişiyi dövmek

Rüyada birçok kişiyi dövmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, isyan edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada birçok kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada birçok kişiyi dövmek ekmeğin kesileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işarettir.

Rüyada birçok kişiyle evlenmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kişiyle öpüşmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kişiyle kavga etmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok kişinin öldüğünü görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada birçok kişiyi öpmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi dövdüğünü görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi dövmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments