Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak büyük bir tartışma yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak kırgınlık yaşanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bol para kazanacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini arayıp bulamamak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayata küseceğine inanılır.

Rüyada bir yeri arayıp bulamamak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments