Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak o kişiye zararının dokunacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, önünün açık olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir şey arayıp bulamamak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini arayıp bulamamak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, istediği gibi hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arayıp bulamamak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada ev arayıp bulamamak elde bulunan paranın tükeneceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini arayıp bulamamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments