Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini arayıp bulamamak

Rüyada birini arayıp bulamamak

Rüyada birini arayıp bulamamak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, terfi alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birini arayıp bulamamak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şey arayıp bulamamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, ev taşımaya, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada birini arayıp bulamamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen birinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri arayıp bulamamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, doğru haber almaya, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments