Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, koyu sohbetler edeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak darp edileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birini arayıp bulamamak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini arayıp bulamamak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi arayıp bulamamak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arayıp bulamamak hak yolundan ayrılmayacağına, elinin darda kalmayacağına, günahlarının affedileceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri arayıp bulamamak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments