Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin oynadığını görmek

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin oynadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş bir kişinin oynadığını görmek herkesin desteğinin alınacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin oynadığını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada iki kişinin oynadığını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin oynadığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada okey oynadığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarının artacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada dişinin oynadığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments