Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebek oynadığını görmek

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada karnında bebek oynadığını gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek maddi kayıpların olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet eder.

Rüyada bebeğin karnında oynadığını görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Rüyada karnının oynadığını görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebekle oynadığını görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, prestij sahibi olunacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bebekle oynadığını görmek işlerine verimin hâkim olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada bebek oynatmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, bol nimete kavuşulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments