Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kimseyi görmek

Rüyada ölmüş kimseyi görmek

Rüyada ölmüş kimseyi görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yaşam refahının düşeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ün sahibi olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Rüyada ölen kimseyi hasta görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseye sarılmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kimsesiz birine yardım etmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada bir kimseye bağırmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kimse tarafından öpülmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ölü bir kimseyle konuşmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments