Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yol kat edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada hasta kimse görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir kimseyi hasta görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kimseyi hasta görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kimsenin hasta olduğunu görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada ölen kimseyi hasta görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kimsesiz erkek bebek görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada kimsesiz bebeğe bakmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments