Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kase görmek

Rüyada yeşil kase görmek

Rüyada yeşil kase görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kase gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yeşil kase görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kötü duygularından arınacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz kase görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi kase görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada cam kase almak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, kazancın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kase görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, umutlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada kırık kase görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cam kase kırmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, onu doyasıya yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalettir.

Rüyada kutsal kase görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments