Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kase görmek

Rüyada büyük kase görmek

Rüyada büyük kase görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada büyük kase gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada büyük kase görmek rızkının çoğalacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada cam kase kırmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada mavi cam kase görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kase görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kase süt görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada mavi kase görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kase kırmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Rüyada kase satın almak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments