Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve kasası görmek

Rüyada meyve kasası görmek

Rüyada meyve kasası görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yeni yatırımlar yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Rüyada meyve kasası gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada meyve kasası görmek geçiminin yerinde olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada boş meyve kasası görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada kasayla meyve görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kasalarla meyve görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kasa meyve görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasada meyve görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasa kasa meyve görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kasayla para görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments