Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir karga görmek

Rüyada bir karga görmek

Rüyada bir karga görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir karga gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada karga saldırısı görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde karga görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalet eder.

Rüyada sürü halinde karga görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga olmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada renkli karga görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işarettir.

Rüyada karga leşi görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada karga ve kedi görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga tutmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments