Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli karga görmek

Rüyada renkli karga görmek

Rüyada renkli karga görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, gereken sabrı göstereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, işe zorla gidip geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli karga gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada renkli karga görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başında karga görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada karga kurtarmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kargayı beslemek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada karga yaralamak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah büyük karga görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil karga görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölü karga görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments