Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga ve kedi görmek

Rüyada karga ve kedi görmek

Rüyada karga ve kedi görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, büyük zorluklar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karga ve kedi gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada kedi ve karga görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada karga ve kedi görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kedi karga görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kargayla uçmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga leşi görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz karga görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada karga kovaladığını görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, adını aklamayı başaracağına, anne baba duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde karga görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments