Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga olmak

Rüyada karga olmak

Rüyada karga olmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, özel muamele göreceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga olmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada karganın kafasını koparmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük karga görmek maddi kayıpların sona ereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük karga görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Rüyada karga öpmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada karga ve ceviz görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kendine olan güvenini yitireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında karga görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara karga görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments