Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga leşi görmek

Rüyada karga leşi görmek

Rüyada karga leşi görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada karga leşi gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada karga leşi görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ekonomik olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada leş yiyen karga görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sıkıntılarının geçeceğine rivayet eder.

Rüyada leş kargası görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk leşi görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada aslan leşi görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş hayvan leşi görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada leş temizlemek bahtın açılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments