Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine yakalanmak

Rüyada eşine yakalanmak

Rüyada eşine yakalanmak daha bir sevileceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, aile hayatının bozulacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada eşini aldatırken yakalanmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sağlam bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine yakalanmak zorlukların bir anda biteceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle yakalandığını görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birine yakalanmak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaka kesmek yeni girişimlerde bulunacağına, kötü gününden de geri duracağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin babasına yakalanmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yakalamaya çalışmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bir kadınla yakalanmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments