Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgara yakalanmak

Rüyada rüzgara yakalanmak

Rüyada rüzgara yakalanmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgara yakalanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Rüyada rüzgara yakalanmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada rüzgarlı deniz görmek huzursuzlukların son bulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada fırtına rüzgar görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işaret eder.

Rüyada toz rüzgarı görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada evde rüzgar görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüzgarlı görmek yoksul için zenginliğe, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sert rüzgar görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde rüzgar görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments